Mitä teemme

Automatisointi

Ohjelmistorobotiikka (RPA) voidaan valjastaa ihmisen avuksi tekemään rutiininomaisia, toistuvia työtehtäviä, tai pitkiä ja monimutkaisia prosesseja. Robotin tekemänä työ on huomattavasti nopeampaa ja toistuu samalla varmuudella kerta toisensa jälkeen. Ohjelmistorobotiikka vapauttaa ihmisten työaikaa paremmin tuottavaan työhön, mikä usein myös lisää työn mielekkyyttä.

Lue lisää

Sovelluskehitys

Onko teillä tuote, johon tarvitaan maailmanluokan softaa? Onko teillä idea sovelluksesta, jollaista markkinoilta ei vielä löydy? Me teemme sovelluksia jotka saavat tuotteenne loistamaan. Voimme tehdä kaiken alusta loppuun, yhdessä teidän kanssa tai itsenäisesti. Me tuomme tarvittavaa osaamista ja vahvuutta teidän omaan tuotekehitystiimiinne.

Lue lisää

Integraatiot

Erillisten ohjelmistojen tiedot ovat tiukasti varjeltuja, ja osittain samoja tietoa on usein syötettävä moniin eri järjestelmiin. Me autamme vähentämään manuaalisesti tehtävää työtä integroimalla sovellukset. Automatisointi vähentää tietojen prosessointiin kuluvaa aikaa ja pienentää virheiden mahdollisuuksia.

Lue lisää